temavadisi
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/orguevix/orguevi.net/wp-includes/functions.php on line 6121id
parametre dizisi belirtilmemiş. "" varsayılanına dönülüyor. id
değerlerini kendiniz "" olarak düzenleyip, bu iletiyi gizleyebilir ve var olan kenar çubuğunun içeriğini koruyabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 4.2.0 sürümünde eklendi.) in /home/orguevix/orguevi.net/wp-includes/functions.php on line 6121Herkese merhaba. Duyunca şaşıracağınız, biran önce örmek isteyeceğiniz,merak edilen kovadan atkı modeli ve yapılış ile karşınızdayız.
Sizce de çok ilginç değil mi? Kova ile örgü örmek fikri, kimin aklına gelmiş? Elbette ki, üretmeyi, düşünmeyi, hayal edip, hayallerini gerçekleştirmeyi seven siz kadınların.
Kendiniz için, çocuklarınız için örebileceğiniz çok spor bir atkı modeli. Atkıyı dilediğiniz renkte örebilirsiniz. Dilerseniz ponponlarını farklı bir renkte yapabilirsiniz.