Modelimiz son zamanların çok favori olan dilden dile dolaşan su taşı ile çiçekli iğne oyası modelidir. Alışılmışın dışında çok değişik oya modelimizi hazırlarken çok zevk alacağınızdan eminiz.
Oyamız için su hazır satılan su taşlarından temin ediyorsunuz. Su taşlarının rengini oyalayacağınız yazmanın renklerine göre ayarlamalısınız.
Oyamızın yapılışı aşağıda ki videoda verilmiştir. Videoda işinizi çok kolaylaştıracak anlatım mevcuttur. Oyamız için ilk olarak yazmamızın zürafasını hazırlıyorsunuz.
Çeyizler nişan bohçaları ve tüm kenar süslemelerinde çok şık duracak oyamızı hazırlamak için geç kalmamalısınız. Ayrı bir teknik isteyen modelimizi kolaylıkla hazırlayacağınızdan eminiz. Elinize sağlık.
Örgü Evi Sitesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
